richard-weaving.com - Virgin Island

Ny disk till kassan

Jag har haft ögonen öppna efter kassadiskar på senaste tiden. Det skulle ju verkligen vara otroligt härligt att skaffa en ny sådan i butiken kan jag säga. Den som jag har just nu är inte så snygg och passar inte riktigt in, men jag fick ta vad jag hade helt enkelt. Men jag har siktat in mig på en ny disk som jag verkligen tror skulle passa in riktigt bra. Så jag ska spara ihop lite grann och sedan så skaffar jag den! Det kommer att bli kanon bra det tror jag nog. 

Leta jobb inom assistans

Jag har kollat runt efter ett jobb som innefattar personlig assistans. Det skulle verkligen vara roligt det måste jag säga. Så jag ska verkligen ta och kolla om jag kan hitta ett sådant jobb. Om man gillar att ta hand om människor och så som jag gör så är det här verkligen ett riktigt bra jobb. Så jag hoppas verkligen att jag kommer att hitta ett. Fast jag har hört att det behövs folk som arbetar med detta så jag tror nog att jag kommer att hitta ett jobb som passar mig.

Skaffa ny slips

Jag har kollat runt lite grann på nya slipsar, jag funderar nämligen på om man ska skaffa ett par till så att man kan variera sig lite grann med att ha på sig lite olika. Just nu så har jag endast ett par som jag inte är så jätte nöjd med heller, så det skulle verkligen vara roligt att ha lite fler att välja på. Jag ska kolla runt lite grann först och se om jag kan hitta någon slips som verkligen ser riktigt bra ut också. Det skulle vara riktigt kul det. 

Blijkbaar dus wel serieus.

Toen we dit huis kochten hadden we al wel direcht gezien dat er problemen waren met het vocht in de kelder, maar zijne onwetend denk je niet echt dat hier wat aan moet gedaan Worden en dat het waarschijnlijk wel iets heel normaal zal zijn. Maar dat blijkt het nu dus toch niet te zijn en is zowat het ganse huis bedreigd. Nu ben ik dus volop op zoek naar iemand die kelders vochtvrij kan maken om dit probleem op te lossen.

Eerst kijken of de buurt ons wel aanstaat.

Morgen gaan we een langs rijden voorbij een huis dat te koop in Heerhugowaard is. Ik zag de advertentie vandaag toen ik zoals ik meerdere keren per week doe, op het internet op verschillende immobiliënsites. De foto´s spreken ons in ieder geval al erg aan, alsook de prijs. Echter kennen we Heerhugowaard niet zo goed, al ligt het absoluut niet ver hier vandaan. Daarom gaan we dus morgen eerst een keer kijken of de buurt ons wel aanstaat.

De bäst lämpade för arbetet

Tänk vad bra det är att det finns folk som arbetar med rekrytering. På så sätt så kan man verkligen få rätt personer till rätt sorts företag. För man vill ju självklart att det ska vara någon med riktigt bra erfarenhet och kunskap inom området man vill att personen ska jobba inom. Så då finns det de som arbetar med att se just detta och hittar de bäst lämpade för arbetet och sedan så får man välja vilka eller vem som får arbeta på företaget. Det är ju en riktigt bra tjänst!

Pappas maskiner

Min pappa har en hel del olika skärmaskiner i sin verkstad. Han brukar nämligen hålla på ganska mycket med snickeri och sådant. Så han brukar skära i plåt och ha sig. Jag fattar för det mesta inte riktigt vad han gör eftersom att jag inte är någon expert när det gäller snickeri. Men jag måste säga att det blir riktigt bra och snyggt när han har en färdig produkt. Han har gjort nästan allt i huset. Allt från matbordet till ljudtavlor. Det är riktigt häftigt att se att han kan göra så mycket!

Nu wil je echt niet binnen zitten.

Ik houd van feestjes en nodig vaak wat vrienden uit hier bij me thuis voor een gezellige avond met wat goede muziek en drank. Het spijtige is dat ik geen tuin heb, enkel een kleine binnenplaats, omgeven door hoge muren. Met dit weer wil je echter echt niet binnen zitten, dus dan is de binnenplaats de oplossing. Opdat er meer mensen kunnen zitten en om plaats te besparen, heb ik twee hoekbanken aangeschaft om in elk van de hoeken aan de achterkant te zetten. 

Zalig om personeel te zoeken over te slaan.

Als zelfstandig bedrijfsleider heb je eigenlijk nooit gedaan met werken. In feite werk je 24 op 24 en 7 op 7. Je bedrijf is immers één van de belangrijkste onderdelen in je leven. Al doe ik mij job enorm graag, kijk er altijd tegenop om op zoek te gaan naar nieuwe werknemers voor mijn bedrijf; zowel vaste als tijdelijke in het zomerseizoen. Maar op een dag vond ik, via via, dé oplossing: een werving selectie bureau. Zoveel zorgen minder voor mij daar zij het geschikte personeel zoeken voor mijn bedrijf in mijn plaats en ik kan me beter concentreren op ...

Zalig om personeel te zoeken over te slaan.

Als zelfstandig bedrijfsleider heb je eigenlijk nooit gedaan met werken. In feite werk je 24 op 24 en 7 op 7. Je bedrijf is immers één van de belangrijkste onderdelen in je leven. Al doe ik mij job enorm graag, kijk er altijd tegenop om op zoek te gaan naar nieuwe werknemers voor mijn bedrijf; zowel vaste als tijdelijke in het zomerseizoen. Maar op een dag vond ik, via via, dé oplossing: een werving selectie bureau. Zoveel zorgen minder voor mij daar zij het geschikte personeel zoeken voor mijn bedrijf in mijn plaats en ik kan me beter concentreren op ...